Monday 17 November 2008

Kalvertoren Shoppingcenter -A Real Sense Treat !!!

(afgebeeld een zeer behaaglijk Kalvertoren, a Real Sense Treat!)

maandag 17 november 2008,

Helaas zijn er in Amsterdam niet zoveel overdekte winkelcentra of warenhuizen. Die ik ken zijn de volgende: de Bijenkorf, V&D, Maison Bonneterie, Magna Plaza, Metz & Co en Kalvertoren.

Ondanks dat de Kalvertoren klein is, kan je er toch heerlijk vertoeven. Dit winkelcentrum heeft een 35 tal winkels en restaurants. Net zoals Metz & Co op de bovenste verdieping een restaurant met fraai uitzicht over Amsterdam.

Carpe Diem gaat volgens mij over het effectief gebruiken van je zintuigen. Met andere woorden je kan alleen goed van het leven genieten als alle zintuigen zeer aangename impulsen ontvangen. Elke keer als ik de Kalvertoren binnenstap worden je 'SENSES' aangenaam getrakteerd.

Waarom? Je krijgt door het kleurgebruik van de bestrating het gevoel alsof je welkom bent. Alle transparante puien van de winkels nodigen ook uit tot een bezoek. De merken die er zitten zijn geen P.C. Hoofdstraat-stijl, maar wel bekende merken die voor elke portemonnee toegankelijk zijn.

Te denken valt aan Hennes&Mauritz, Hema, Mango, Hilfiger Denim, Oilily, Douglas Parfurmerie, Dixons, Levi’s, Dockers, Guess en Swatch.

Verder moet ik vermelden dat ze veel mooie roltrappen hebben die effectief verweven zijn met de winkels. Er zit een logische looppad in mekaar.

Ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau, stap dan eens Kalvertoren in. Naast dat je misschien iets koopt voor een ander is het ook een aangename ‘treat’ traktatie voor jezelf, omdat het overdekt winkelen aldaar zeer prettig stemmend is.


http://www.kalvertoren.nl/


Pluk je dag and use your senses !!!
Ciao Givani

No comments: