Tuesday 16 February 2010

Top Ten Ladies Know-Abouts !!!

(Material Girl, Madonna)




Amsterdam 16 februari 2010,


Tussen al het Carnavalgebeuren en de Olympisch drukte was het eergisteren gewoon weer Valentijnsdag. Het blad van Media Markt kwam naar aanleiding hiervan met een superartikel. Zo goed dat ik hem in mijn Carpe Diem-blog opneem !


Top Tien wat Mannen zouden moeten weten over Vrouwen:



1) Vrouwen hebben hun emoties niet altijd in de hand.

Vrouwen zijn over het algemeen zeer emotionele wezens. Gevoelens zijn meestal ongeremd en zeer intens bij hen. Het nadelige van dit is dat vrouwen, zaken sneller persoonlijk aantrekken. Heren, pas op met stomme opmerkingen !!! Het voordeel hebben vrouwen dat ze hun emoties beter en makkelijker kunnen uiten.

2) Als een vrouw je iets vertelt, luister dan gewoon.

Een vrouw is niet op zoek naar oplossingen, maar wil gewoon haar verhaal aan je kwijt. Een gesprek is niets ander als een relatieversterker. Geef haar aandacht, leef met haar mee en toon begrip. Dat is alles wat ze van je verwacht.


3) Ze vertelt haar vriendinnen alles.

Haar beste vriendinnen zijn haar steun en toeverlaat! Geheimen bestaan niet! Ga ervan uit dat werkelijk alles wordt verteld! Van grote gebeurtenissen tot de kleinste details! Als je een probleem hebt met haar, dan weten haar vriendinnen dat waarschijnlijk nog eerder dan jij.


4) Een vrouw houdt van zachte aanraking.

Vrouwen zijn gevoelig. Een aanraking is voor een vrouw een manier om de band met haar partner te verstevigen. Voorspel is om deze reden, met veel nice-touch zeer belangrijk voor haar. Behalve dit, natuurlijk ook het handen vasthouden op straat.


5) Dat een vrouw niet klaagt, wil niet zeggen dat ze niet ziek is.

Een vrouw houdt haar pijn in om voor anderen te kunnen zorgen. Van nature zet ze haar kinderen, haar ouders en haar partner op de eerste plaats voor haarzelf. Als man zijnde zou het behulpvaardig zijn deze spel te doorzien en haar te helpen. Was eens een keer af, strijk eens zelf de kleren of doe de boodschappen en laat haar ontspannen.


6) Zij weet eerder dan jij dat de relatie van je beste vriend over is.

Voor een vrouw is het gemakkelijk en vanzelfsprekend om over gevoelens te praten. Terwijl wij mannen het wat luchtig houden, gaan zij de diepte in. Vrouwen zijn wereldkampioenen in het absorberen van gevoelens. Ze hebben een sterke intuïtie en hebben ze snel in de gaten als iemand ergens mee zit.

7) Zeg nooit tegen een vrouw dat ze een dikke kont heeft(ook al is het waar).

Heren pas op ! Een negatieve opmerking jegens haar zal ze zich persoonlijk aantrekken en met zich meedragen tot ze het een keer tegen je kan gebruiken.

8) Leg de schuld niet bij haar, maar bij haar cyclus.

Veroordeel haar maandelijkse kuren en grillen niet. Noteer liever haar cyclus in je agenda. Laat je niet verrassen en weet wanneer je welke bui kunt verwachten. Als ze last heeft van PMS, knijp een oogje toe als ze een gemene opmerking naar je toe slingert.


9) Die tijd in de badkamer heeft een vrouw echt nodig.

Wij mannen zijn zeer visueel ingesteld. Sinds tijden heugenis gebruiken vrouwen make-up om behaaglijk te zijn in de ogen van mannen. Dat mooi maken kost tijd ! Geef haar dat extra half uurtje. Die gladde oksels, benen, zachte huid en glanzende wangen komen er niet vanzelf.


10)Een vrouw shopt (veel en lang).

Vrouwen vinden hun ontspanning in shoppen ! Statement ? Jazeker. Tijdens het shoppen komt er in de hersenen van de vrouw namelijk dopamine vrij. Dat is een stof dat je een gelukkig gevoel geeft. Vrouwen denken gedurende de dag gemiddeld evenveel aan shoppen als mannen denken aan seks. Een vrouw verbieden te shoppen, is net zoiets als tegen een man zeggen dat hij geen seks mag hebben.

bron: Mediazine, MediaMarkt januari 2010

Observeer het, this is TrueBlue !!!

Ciao Givani

No comments: