Monday 3 November 2008

Metz & Co koepel

(afgebeeld uitzicht vanaf Metz & Co koepel restaurant bovenste etage)


Maandag 3 november 2008,

Ik wou het even hebben over mijn favoriete plek in Amsterdam voor een date. Er zijn zeer veel restaurants of kleine barretjes in de stad, maar Metz & Co heeft een zeer trendy hotspot. Een lunchroom met sightviewing optie.

Als je overdag aan het stadten bent langs de Leidsestraat, ga dan eens Metz & Co in. Metz & Co is een sjieke warenhuis in de stijl van Bijenkorf, maar dan wel kleiner en knusser.

Voor een superervaring ga je met de lift helemaal naar boven en daar heb je dan dat restaurant. En vanaf dit restaurant heb je een wonderbaarlijke uitzicht over Amsterdam.

Wil je echt van je leven genieten, dan moet je dit hebben meegemaakt. Heel sfeervol is deze tent. Sightviewing is zo leuk, vooral als je net als ik visueel ingesteld bent. Je geniet ervan en dat is waar Carpe Diem alom draait. Al die oude huizen in Amsterdam zien er uit als SimCity (computerspelletje).

Het restaurant is elke dag geopend tot 18:00uur, waarbij zondag wel tot 17:00uur. Het adres is Leidsestraat 34-36, Amsterdam. Tevens is deze spot te huur voor feestjes en recepties tot 120 personen. Voor meer info: http://www.metzenco.nl/

Laat je eens verrassen en hop in Metz & Co en pak de lift naar boven.

Cheers Givani

No comments: