Tuesday 25 August 2009

Trek Die Grens - Break Up Properly !!!



Amsterdam 24 augustus 2009,


Carpe Diem heeft voor mij natuurlijk met gevoelens te maken. Je kan continu verliefd worden op welke dame of chick dan ook of op zijn minst gevoelens ontwikkelen voor die ene persoon.

Natuurlijk is het belangrijk dat je grenzen trekt met flirten als je een vaste vriendin hebt of getrouwd bent.

Belangrijk is dat het goed zit met die gevoelens. Je kan altijd te maken hebben met Break-up, pijn, liefdesverdiet. Geloof me dit is echt klote, het is net of je van binnuit wordt opgegeten.


Mijn tip voor jullie allemaal is om te kijken hoe je wordt behandeld of benaderd in je relatie. Is er een fijne afstemming en wat voor gevoel geeft je relatie jou.


Don't forget : "Acties zeggen meer dan woorden, capisce."


Als je geliefde je pijn doet trek grenzen en als hij of zij je echt terug wilt. Tsja .. laat hem of haar zich verontschuldigen en letterlijk kruipen om het goed te maken. Zo kan je ook zien of hij /zij je echt "Wilt".


Het is moeilijk om zulke grenzen te trekken, maar geloof me het is goed voor jouw eigen bestwil. Deze grenzen laten zien dat je karakter hebt.


Is het belangrijk om te doen , Gio ?

Ja, omdat je voorkomt dat je op de lange termijn emotioneel misbruikt wordt. Beter nu afkappen , dan helemaal aan het eind met een trauma een relatie stoppen. Terwijl je al wist dat het vroeg of laat zou uitgaan.


Trek die grens en groeten,
Don Givani


(zie ook artikel: klik op link Protect Your Heart, First Love !!!!

No comments: