Monday 14 November 2011

"Back To My Roots" party @ Club Panama Amsterdam

(Club Panama, Oostelijke Handelskade 4, Rietlandpark, Amsterdam)
(Flyer "Back To My Roots" - 12 november 2011)


Amsterdam 14 november 2011,


Ondanks dat Club Panama zich buiten de gezellige binnenstad bevindt, is deze tent toch een gerenomeerde naam in het uitgaansleven geworden.


Elk tent heeft zijn eigen charme. Club Panama, gelegen in een sjieke yuppenwijk aan de Oostelijke Handelskade, is een "stek" die er mag zijn.


Een van de feestjes van Club Panama is "Back To My Roots". Concept in de stijl van "Reminisce" van VakZuid. Twee zalen, hoofdzaal: "Dance Classics" en kleine zaal: "Salsa & Merengue".


Samen met Judith, Luciano en Variëlle, opgetogen naar dit feest. Bij binnenkomst viel mij op dat dit een echt 35+ publiek is. Ik voelde me jong. Wat ook leuk was, was het feit dat het gemengd was: 50 % Nederlands en 50% Etnisch.


En het was echt vet genieten !!! Het dak ging eraf !!! Voor mij was het hoogtepunt toen de onlangs overleden rapper Heavy D. werd geëerd. De DJ sommeerde iedereen een hand in de lucht te steken en op een gegeven moment, draaide hij, HeavyD's superhit "We got Our Own Thang". En iedereen juichen !!!!


Club Panama is een "behaaglijke" tent, overdag is het een restaurant met terras en zeker de moeite waard voor een bezoek, vooral op een mooie zomerdag.


Klik hier voor de Website : panama.nl

"Rapper: Heavy D. , Rest In Peace,
24 Mei 1967 - 8 November 2011"


Ciao Givani