Monday 4 April 2011

Club Jimmy Woo, Leidseplein, Review !!!

(bovenverdieping met Oriƫntaalse Lounge-Setting)



(benedenverdieping met zeer prachtige plafondverlichting)




Amsterdam 4 april 2011,



Afgelopen weekend hadden we een verjaardags-surpriseparty voor Maria, de vriendin van Spencer.



Dit werd gevierd in de geruchtmakende club Jimmy Woo. Jimmy Woo is een welbekende Amsterdamse club met een hoge instapdrempel. Het publiek : Veelal bekende Nederlanders, JongZuid en The Happy Few.



En deze club is zeer gewild, ik denk persoonlijk, dat het komt door de "die-kent-die mentaliteit". En met deze gedachtegang blijft de club zeer goed overeind. Al sinds 2003 is deze "joint" al echt een topper in het uitgaanscircuit. Ze werken ook met een strikte gastenlijst. Om binnen te komen is echt een crime, tenzij je op de gastenlijst staat of bij Ajax speelt, hahaha....



Er was vandaag ook een thema-nacht. "Coco's Bordello". Personeel van de club liepen heel sensueel allemaal in strakke Moulin Rouge-achtige lingerie. Tsja.. dat geeft pas echt een exclusieve sfeer af !! En er waren ook nog doorlopende striptease shows.



En het muziek:



Bovenste verdieping: old school jaren 80, 90 hits met R&B, Reggaeton en MellowHouse. Van Prince en Vanity Six tot aan De La Soul. Wel jammer, hier was de die-kent-die mentaliteit heel sterk. Het is meer praten en loungen hier.



Benedenverdieping: Hier ging ik los!!! Wat een prachtige Housemuziek. Ik had het met Spencer nog erover: dit was dansbaar house-muziek. Elke House-deuntje had een lekker bassbeat, waarop je lekker kon dansen. Almost Sensation White likewise!



Tot slot: Jimmy Woo is echt een supertent. Vooral de benedenverdieping. En door de exclusiviteit is dit echt een superformule. En daarmee ook een succesverhaal in Amsterdam !!!



Ciao Givani

1 comment:

bistee said...

find here designer replica luggage additional resources replica bags buy online why not try these out replica bags